woensdag 18 februari 2009

Gelijkenis?

Ze zeggen wel eens dat een baas op z'n hond gaat lijken. Bij ons is dat volgens mij wel aan de orde, zie het haar. Gelukkig is mijn neus niet zo zwart, maar verder....

Tja, en hoe gaat het verder met Suus? Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ze wordt momenteel zindelijker: ze plast/poept nu zelfs wel eens op de wandelingen en niet alleen in de tuin. 's Avonds gaat het, ondanks toch twee tot drie keer uitlaten, nog steeds mis. Nu geen pianopoep meer, maar ze gaat gewoon naast M. zitten poepen. Als je dat met de mantel der liefde wilt bedekken, kun je zeggen: 'dat doet ze om te laten zien dat ze moet'. Maar als ze net tien minuten daarvoor buiten is geweest......Tja. Maar ja, dan kijkt ze je weer zo aan als op die foto hierboven - en wat moet je dan?!

Vanaf half maart gaan we op cursus, Gedrag en Gehoorzaamheid. Hoewel ze redelijk gehoorzaam is; ze kan alleen zo vreselijk hard rennen dat ze het ene moment keurig naast je zit en het volgende moment onder het konijnenhok van de buren zit. Ongelofelijk.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten