vrijdag 26 september 2008

Ontwikkelingen

Wat doet een pup de hele dag als hij niet een collega hond heeft om zich mee te vermaken? Het is niet te geloven hoe Suus en Jack zich echt ongeveer de hele dag met elkaar bezig houden. Soms is er even rust in de tent, maar al vrij snel zoekt Suus Jack weer op en op een wat woeste grauw na als het hem echt even te veel wordt doet hij vrolijk mee.

Suus heeft nu Martine's zitzak ontdekt. Die had M. voor de kachel gezet om lekker warm te kunnen internetten. Suus pakt haar hoefje, beklimt de zitzak, begint te knagen, het hoefje glijdt op de grond, Suus kijkt beduusd, glijdt weer naar beneden, haalt het hoefje weer op en dat begint het weer van voren af aan. Zo'n keer of vier, vijf, dan gaat ze onderaan de zitzak liggen knagen.

Ze poept nu al een dag of wat achter de bank. Vlgs Martine weet ze dus dat ze iets stouts doet door zich op deze manier te verstoppen. Wij zien dat anders: een pup is tijdens deze call of nature onbeschermd en wil dat dus het liefst uit het zicht doen. Ook in de tuin wil ze bij voorkeur onder een struik kruipen om haar behoefte te doen.

We voeren haar nu in de bench omdat ik haar daar toch wel graag in wil hebben, zo nu en dan. Ik heb geen zin in afgeknaagde tafelpoten of erger, zoals we met Jack hebben meegemaakt. Zondag gaan we een paar dagen naar Frankrijk met de camper en dan wil ik haar daar 's nachts ook in hebben. Ik zal hem nog wel wat 'knusser' maken, hij is nu nog wel erg groot. We zetten er gewoon het kleine mandje in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten