zondag 16 oktober 2011

Stand van zaken

In de serie vijverfoto's mag deze natuurlijk ook niet ontbreken. Nog steeds een flinke bos Oostindische kers, maar die krijgt nu wel een paar opdonders na wat lichte nachtvorst. Nog even, en het is opeens weg. Het vijverwater is hartstikke helder, er is nog relatief weinig blad in gevallen en zo nu en dan haal ik er wat flinke scheppen draadwier en waterplanten uit. Daarbij zat een paar keer een spartelend klein visje, die heb ik dan gauw weer teruggezet.









Het terras is ook nog steeds heel kleurrijk maar je ziet, het mooie is er wel af.



Met de boomgaard gaat het prima, het doet me wel deugd dat al die goede zorgen dit voorjaar en gedurende de zomer letterlijk hun vruchten afwerpen. De afgelopen week her en der een grote kruiwagen paardenmest omgekeerd, dat wordt vanzelf oud en kan nu misschien alvast een winterboost geven.



Hier kun je toch zien dat de bijen goed hun best gedaan hebben: dit hangt er vandaag, 16 oktober, allemaal nog in: kisten vol staan al te wachten op de sapdag bij www.hofvantwello.nl a.s. zondag.
En nu ga ik gauw weer de zon in. Er is vast nog van allerlei nuttigs te doen voor het weer tijd wordt voor een bokbiertje buiten bij een vuurtje!
Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. je hebt een prachtige tuin Dienke..ook nu in de herfst nog! En wat veel appels!!!

    BeantwoordenVerwijderen