zondag 19 januari 2014

Acht weken, (bijna) leeg nest....

En dan zijn er opeens acht weken voorbij en hebben we vanmiddag Boris-Bikkel uitgezwaaid. Ronja moet nu duidelijk haar draai even vinden en ook Suus kijkt wat verdwaasd om zich heen. Maar dat kan projectie zijn.

 
Eerst kregen we nog de 'keuring' door de dames van de Smouzenclub. Sjakie/Sijpie mocht eerst.

 
 Boris Bix (of Bikkel) heeft er het volste vertrouwen in.

 
Er wordt druk geschreven in het Grote Schrift van Fredie

 
Hoe zit het met de neus van Lieve Door

 
En dan de groepsfoto. Iedereen die wel eens pups op de foto heeft geprobeerd te zetten weet wat er dan gebeurt. En dan nog vijf stuks tegelijk. Gelukkig is de digitale camera geduldig.

 

Vader Sjakie was er ook, dus dan is het ook leuk om het hele gezin op de bank te krijgen. De voormalig geliefden moesten weinig van elkaar hebben, Ronja was wel benieuwd naar haar vader


 
Ronja en Roef vinden het nu wel mooi geweest, al dat geposeer. Mama Suus neemt echter net een aristocratische houding aan, terwijl Door er maar eens even voor gaat liggen.

 
Ook met nog slechts drie pups in huis is de mop nog steeds een echte vriend. Je kunt er natuurlijk het beste maar gewoon stralend bij blijven lachen!

 
Ach, en dan ligt dat allemaal zo heerlijk aan je voeten.
 

 
Suus slaapt nog even met Lieve Door op de bank voordat ze naar haar nieuwe Drentse baasjes gaat

 
En Ronja en Boris Bix kunnen het best met elkaar vinden

 
En dan zijn ze op één na allemaal weg. Het is stil in huis, we hebben onze huiskamer weer terug en er valt een hoop minder te moppen. Ronja is nu alleen met haar moeder, benieuwd hoe dat zal gaan
We zijn er in geslaagd zonder problemen een mooi nestje nieuwe Smouzen toe te voegen. Ze hebben een goede start gehad en nu mogen ze hun nieuwe baasjes blij maken.
Dus gemengde gevoelens, dat wel.
 
Boris' nieuwe eigenaren brachten een heerlijke cake & flesje wijn mee. Die gaan we straks maar eens even proeven. Hiermee is dit achtweeks blog over het nest van Suus & Sjakie afgelopen. En kan ik weer door met mijn andere schrijfwerk. En reken maar dat ik daar wel aan toe ben.....!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten