vrijdag 10 oktober 2008

En socialiseren maar!

We hebben weer een hoop beleefd, de afgelopen dagen. Suus mocht weer mee naar de winkel en loopt nu toch al aardig mee en staat niet voortdurend in haar achteruit. Het scheelt natuurlijk dat ze de weg kent. Overigens is haar aandacht, ook aan de lijn, nooit bij mij (alleen als ik met koekjes zwaai) maar vooral voor alles om haar heen. Lijkt me logisch.
Ik zal het er verder niet al te veel meer over hebben, maar woensdag, na nog een flinke tijd buiten op het veld vertoeft de hebben (1 plas) voordat we in de auto naar huis stapten, waren we nog geen drie minuten onderweg toen mevrouw begon te piepen en rondjes te draaien OP DE ACHTERBANK. Nou vraag ik je, dat heb ik nog nooit meegemaakt met een hond! Ik denk niet dat ze deze actie zal herhalen, want ik heb haar niet echt zachtzinnig naar voren getrokken en daar plat tegen de stoel gehouden totdat ik weer ergens kon stoppen waar het dan wel mocht.
Pffff. Ik hou er nu over op, ooit komt het vast goed...

Wat ze wel leert is over de lijn te stappen als die weer eens tussen haar poten zit en ze weet inmiddels ook heel goed waar allerlei lekkers te halen valt. Een woord als 'koekje' verstaat ze feilloos.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten