maandag 24 november 2008

Opwarmen

En dan is het bij de kachel toch ook wel weer erg lekker. Helemaal omdat we er vanavond niet meer uit hoeven want vorige week zijn we voor het laatst naar de puppycursus geweest. Inmiddels waren er veertien 'pups' (wanneer is een hond pup-af?) en het was echt een gekkenhuis. Suus ging totaal door het lint en leerde daar echt helemaal niks. Behalve zo hard mogelijk wegrennen als andere honden achter haar aan gingen.

Dus wij nemen de opvoeding nu geheel zelfstandig ter hand (...). Ze is nu vier maanden en zal binnenkort wel gaan wisselen.
Verder wordt ze wat rustiger en loopt inmiddels ook heel behoorlijk aan de lijn. Tenminste als ze met mij alleen is, als Jack erbij is is ze nog steeds zeer Jackgericht.
Dit weekend waren J&J bij ons met Tanja, een grote, lieve, beetje mislukte herder en dat ging helemaal geweldig, die twee. Ook met Spike van D. kan ze het uitstekend vinden en Bobbie van M. vindt ze nog een beetje eng. Maar die heeft zelf ook zoiets van 'wat doe jij hier'.

Jammer toch een beetje dat het nog steeds geen knuffelhond is, ze komt wel eens tegen je aan liggen maar dat duurt nooit lang, dan gaat ze aan je voeten liggen of aan het andere eind van de bank. Ze komt heus wel regelmatig een aai halen en even knuffelen vindt ze prima, maar 't blijft een zelfstandig juffertje.....
Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten