woensdag 7 september 2011

Blad in de vijver...


Omdat ik gemerkt heb dat labeltoekenning op je blog prima werkt ga ik hier even vertellen over een nieuw bedrijfje dat onder de paraplu van http://www.destolp.com/ valt: http://www.normnets.com/.

Dirk heeft de professionele schepnetten zelf ontworpen - op basis van zijn jarenlange expertise - en maakt ze ook zelf in zijn werkplaats. De netjes zelf worden wel in een echte fabriek gemaakt, het is niet zo dat ik achter de naaimachine zit te zwoegen. De prototypes heb ik wel genaaid, dus de basis was aanwezig.

En helemaal NIEUW is nu het oersterke, solide vijvernet, dat met een steel tot 4 m lang blad & alg probleemloos uit je vijver vist.
En omdat het een ambachtelijk product is, kan het net  in de meeste gevallen aan je persoonlijke wensen worden aangepast.

Met de overige netten kun je in alle soorten water en langs alle soorten oever monsteren (beestjes vangen). Dus ook langs de basaltoevers van het IJsselmeer of kribben. Het enige wat daar stuk kan gaan is je enkel ;-) Het net blijft heel! En mocht het na jarenlang intensief gebruik stuk gaan, dan kun je het eenvoudig zelf vervangen - evenals het vijvernet, trouwens.


Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten