maandag 22 januari 2007

Het einde van een tijdperk


Reeds bij de kennismaking had onze buurman B. ons verzocht de enorme televisiemast die grenst aan zijn tuin en al lang geen functie meer heeft om te halen. Na een middagje slepen met de dakpannen die daar allemaal omheen gestapeld stonden (eigenlijk was D. bezig met het leggen van krachtstroom naar 't Bakhuusje zodat wasmachine&droger tegelijk aan het werk kunnen) was het natuurlijk erg verleidelijk eens te kijken of dat zou lukken, met die paal.


Hij was er nog geen drie minuten mee bezig of daar stak B. zijn hoofd al door de heg: de heren overlegden samen wat de beste manier was om het gevaarte te laten zakken. Met touwen en banden via een belendende boom zakte het gevaarte keurig langzaam naar beneden en konden de mannen trots naar hun prestatie kijken!
De paal gaat naar de oranjevereniging en vreemd, nu hij er niet meer staat is het er enorm van opgeknapt! Terwijl het ding me eigenlijk nooit gestoord heeft! Inmiddels is ook de 'loze' schotelantenne van het dak verwijderd dus het wordt steeds maar mooier, rond het Bakhuusje!

Je zult wel denken, wat opeens een hoop post, maar ik was een dag of drie het kabeltje van de camera kwijt dus alle foto's komen nu tegelijkertijd! Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten