maandag 8 januari 2007

Ongelukje

Zomaar stilletjes in de oudejaarsnacht omgevallen op het huis van B&R: een oude appelboom. Geen schade maar wel weer een hele hoop kachelhout! D. is op 2 januari bijna de hele dag bezig geweest om het hele zaakje weer op te ruimen.

's Avonds gingen de dames en ik eten bij El Popo, erg lekker en naar een lekkere vrouwenzwijmelfilm met mooie mensen, The Holiday. Braincandy, maar wel leuk!

De rest van de vakantieweek doorgebracht met een toernee met lekker eten bij J&J en ook nog een trailer gescoord. Gisteravond nog wild eten met wat mensen uit het dorp, de HELE dag in de keuken gestaan want wild kwak je niet zomaar in een pan en dan wordt het wel wat. Maar goed, het resultaat was er dan ook naar, iedereen vond alles erg lekker maar haas hoeft voor mij niet, hoezeer ik ook geprobeerd had met marinades en bakken en stoven de sterke wildsmaak er een beetje af te krijgen. De ree daarentegen was zeer geslaagd.

En nu weer aan het werk! Flink opgeschoten met een opdracht en nu straks mijn site en webwinkel weer eens even bijwerken. Posted by Picasa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten