zondag 15 december 2013

Aktie! Week 3



Nog weinig actie hier, aan het begin van week 3. Slapen, groeien.


Haartjes groeien ook


En we gaan er natuurlijk ook vooral relaxed bij liggen!


Dan opeens verandert er een heleboel. Huiskamer weer omgebouwd (wij kunnen er nu nog net in) en er staat een heuse hondenkraal van elektrapijp, kippengaas & tieraps. Nadat Hoofd Hondenkooien dit allemaal gefabriceerd had wilde Suus er níet in. Er moest dus gevleid en gelokt worden. Uiteindelijk lukte dat. Met kaas.


En als ik na een lange dag Middachten thuis kom beginnen ze opeens te klimmen en te kruipen, die kleine donderstenen! En meteen te plassen op de kranten. Maar dat is alleen maar omdat die daar liggen, waren er geen kranten dan plasten ze ook. Dat gewiebel gaat gepaard met een hoop lawaai en miniblafjes.


Ze kunnen ook alweer een beetje zelf terug klimmen, maar ik leg er toch maar een opstapje neer.


Suus vindt het allemaal maar raar, dat die kleine dingetjes zich ook opeens kunnen verplaatsen. Ik krijg de indruk dat ze daar niet op gerekend had.


Maar je ziet het, na drie weken zijn ze allemaal bijna drie keer zo groot gegroeid en wordt het een hele toer, het hele spul nog van voldoende voedsel te kunnen voorzien...dus deze week gaan we aan het vaste voedsel. En dan wordt het ook poepruimen, want dan lust Suus het niet meer.
Nog maar even wat buren vragen hun kranten te bewaren, want met zo'n grote kraal gaat het snel.....
Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. Hee hoi, wat zien ze er ontzettend mooi uit!, mooi gedaan in de woonkamer......ze zijn al behoorlijk gegroeid, gaat snel.
    Groetn uut Valthe

    BeantwoordenVerwijderen