zondag 8 december 2013

Hallo wereld!


En ja hoor, donderdagavond gingen de oogjes open en kan er voortaan gekeken worden hoe het zoal in de wereld toegaat. Niet dat dat tot op heden hun grootste interesse heeft, want de pups liggen nog steeds voornamelijk te drinken en te slapen en te groeien. Ze nemen wel wat meer bijzondere slaaphoudingen aan

en het wordt dringen, bij de melkvoorziening. De grootsten wegen nu gemiddeld 600 gram, Bonte Bix en Roefje blijven wat achter, maar Roefje heeft zijn geboortegewicht inmiddels ook ruim verdubbeld.  Ook de haartjes op de koppies begint al te groeien. En net was een van de meisjes min of meer aan de wandel door de werpkist, op wankele pootjes. Mama Suus wil soms zelf ook graag weer even pup zijn en komt dan stijf op schoot liggen.

Sjakie lijkt op een klein leeuwtje

Er is al veel visite wezen kijken, ook al een aantal toekomstige eigenaren, we hebben al storm, hagel en fiks onweer gehad, ik heb de strijkplank uitgeklapt (die maakt een geluid waardoor Suus altijd met de staart tussen de benen de kamer ontvlucht) en om de kist heen gestofzuigd. Daar was Suus het niet mee eens en ze deed strategische uitvallen naar de zuigermond. Hij zou eens een pup kunnen opzuigen. Bovendien staat de TV er 's avonds aan, dus met de socialisatie gaat het tot nu toe prima!

4 opmerkingen:

  1. wat schattig, dat hondje dat op zijn rug ligt te slapen, geweldig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar kan je toch uren naar kijken, wat een feest!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Doe ik ook, er uren naar kijken. En tig foto's maken. 't Lijkt net een soort 1e kind (psst, niet verder vertellen ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Al die moederlijke gevoelens.Dat belooft wat voor februari!

    BeantwoordenVerwijderen