zaterdag 22 juni 2013

Puntjes op de I


Inmiddels zit het glas er in en zijn er allerlei latjes op hun plek gespijkerd. Heel veel latjes. En dan begint het grote afwerken, hetgeen altijd véél langer duurt dan je had gehoopt. Ook omdat het de ene dag bloedheet is (waardoor je niet kunt verven) en de andere dag te nat (waardoor je niet kunt verven).


Als Hoofd Draaihutbouw dan ook nog in de ziektewet moet wegens een gecombineerde tennis/golfelleboog, zo'n aandoening die volgt op sporten die je nooit van je leven  uitgeoefend hebt ben ik dus de pisang waar het het schuurwerk betreft ;-) 


En  ben je net lekker bezig, oude kleren aan, schuurmachine in de aanslag, dan pingelt mijn nieuwe buienalarmapp dat er een bui zit aan te komen.  Kijk, zo schiet het niet op. En ik heb een soort deadline voor mezelf van 11 juli. Dan komt Close Company haar afscheidsavond bij ons vieren en dan moet het huisje gewoon af zijn. Maar: dat is misschien iets te optimistisch. Want ook binnen moet er nog een hoop plamuur tegenaan. En de spotjes moeten er in. En de electra moet nog aangelegd. En wat gaat er op of tegen de binnenwanden? Ook daar ben ik nog niet uit.....





Geen opmerkingen:

Een reactie posten